Contact
Contactformulier
  1. (verplicht)
  2. (geldig e-mailadres verplicht)
  3. (verplicht)
 

Crystal healing

Wat is Crystal healing?Crystal healing

Crystal healing is een van mijn werkvormen. Bij een crystal healing wordt er energie aan jou doorgegeven via mijn handen, dit combineer ik met kristallen en/of (half)edelstenen die op je lichaam worden gelegd. Ik beschik over een collectie prachtige stenen waar ik heel graag mee werk. Deze kristallen en edelstenen zijn geen dode stof maar hebben een krachtige uitstraling die helend werkt op lichaam, ziel en geest van de mens.

Kristallen en (half)edelstenen hebben zolang de mensheid bestaat een grote aantrekkingskracht op mensen door hun schoonheid, veelvoud van vormen, kleuren en uitstraling. In vele culturen werden ze gebruikt voor de geneeskunde omdat de helende werking bij velen bekend was.

De behandeling:

Tijdens een crystal healing leg ik telepathisch een verbinding met de stenen alsmede met mijn gidsen, hierdoor weet ik precies waar de stenen op het lichaam moeten worden geplaatst. Op het moment dat hun energie wordt geactiveerd ontstaat er een energieveld met een hoge trilling dat, samen met de energie die via mijn handen naar u toestroomt, een zuivere en krachtige energiestroom oplevert.

Je aura wordt gereinigd en je chakra´s worden in balans gebracht, lichamelijke- en geestelijke blokkades worden opgeheven en spanning weggenomen, waardoor er letterlijk een betere energetische doorstroming ontstaat op alle niveaus van je Zijn. Er vindt een reinigingsproces plaats, afvalstoffen (zowel lichamelijk als geestelijk) kunnen je verlaten. Door deze reiniging kan er weer energie worden opgenomen en vastgehouden, waardoor het zelfgenezend vermogen – waarover ieder mens beschikt – wordt geactiveerd

Je kunt natuurlijk ook een uur consult bij mij boeken indien je liever geen crystal healing, of reiki wil doen maar wel behoefte hebt aan informatie, hulp en/of ondersteuning. Een uur consult kost € 50,00.

Reiki

Prijzen:
€ 75,00 crystal healing, consult van 1,5 uur, 16 jaar en ouder
€ 50,00 crystal healing, consult van 1 uur, kinderen tot 16 jaar

Yvonne, praktijk voor Heelwording
Yvonne. M. Victoor-Stapels
Let op: de praktijk is per 15-07-17 verhuisd van Houten naar:
Bacchus 4
3962 LM WIJK BIJ DUURSTEDE
Provincie Utrecht
Tel. 0343 44 74 78
Mob. 06-26036891