Contact
Contactformulier
  1. (verplicht)
  2. (geldig e-mailadres verplicht)
  3. (verplicht)
 

Crystal healing: Voor wie?

De behandeling is geschikt voor een heel uiteenlopend scala van problemen, ziektes en klachten. Enkele voorbeelden zijn: angsten, hoofdpijn, migraine, ziekte van Ménière, depressie, onverklaarbare pijnen, uit balans zijn, vermoeidheid, overgevoelig zijn, hyperventilatie, stress, onzekerheid, overspannen zijn, trauma, burn-out, pijnklachten van diverse oorsprong, huidproblemen, verdriet, onvruchtbaarheid, eenzaamheid, niet kunnen aarden, verwerkingsproblemen van allerlei aard, rouwprocessen.

Ongeveer 15 tot 20% van de mensen hier op aarde is hoog sensitief. Hoog sensitief zijn is geen ziekte maar juist een gave, die net als andere talenten, begrepen en ontwikkeld kan worden. Gevoelige mensen hebben wij hier op aarde hard nodig, zij geven hun eigen input aan onze wereld.

Hoog sensitieve kinderen en volwassenen hebben het vaak moeilijk omdat ze erg gevoelig zijn voor invloeden van buitenaf, hierdoor kunnen ze gemakkelijk uit balans raken en diverse problemen ontwikkelen. Ook worden ze vaak slecht door hun omgeving begrepen en is het moeilijk om zich te handhaven.

Een crystal healing heeft net als zij een hoge trilling waardoor deze vorm van behandelen goed bij hen past. Ze kunnen de energie van mijn handen en de stenen goed voelen en waarnemen wat er gebeurd tijdens de behandeling. Mede hierdoor kunnen ze zich ontspannen en kunnen ze weer in hun kracht komen en blijven.

Tevens is crystal healing uitermate geschikt als ondersteuning tijdens een zware medische behandeling, zoals bestraling, chemo of operatie. U zult kunnen ontspannen en meer energie krijgen waardoor u beter op uw behandeling kunt reageren.

Een crystal healing is voor iedereen geschikt, zowel voor baby’s, kinderen als voor volwassenen. De crystal healing brengt ziel, lichaam en geest weer in balans, helpt bij genezing, is ondersteunend en troostend bij moeilijke processen en helpt bij het loslaten van trauma’s.

Helaas kunnen niet alle ziektes genezen worden of problemen worden opgelost. Wij kunnen dan samen werken aan het proces van heelwording.

Je kunt natuurlijk ook een uur consult bij mij boeken indien je liever geen crystal healing of reiki wil doen maar wel behoefte hebt aan informatie, hulp en/of ondersteuning. Een uur consult kost € 50,00.

Prijzen:
€ 75,00 crystal healing, consult van 1,5 uur, 16 jaar en ouder
€ 50,00 crystal healing, consult van 1 uur, kinderen tot 16 jaar

Yvonne, praktijk voor Heelwording
Yvonne. M. Victoor-Stapels
Let op: de praktijk is per 15-07-17 verhuisd van Houten naar:
Bacchus 4
3962 LM WIJK BIJ DUURSTEDE
Provincie Utrecht
Tel. 0343 44 74 78
Mob. 06-26036891