Contact
Contactformulier
 1. (verplicht)
 2. (geldig e-mailadres verplicht)
 3. (verplicht)
 

Dromen

Tijdens het ontvangen van een crystal healing komen er vaak vragen over dromen naar boven. Dromen zijn de taal van het onbewuste; zij zijn het vaak waard om opgeschreven en bestudeerd te worden en ermee aan het werk te gaan. Visioenen of dromen zijn een afspiegeling van a. een lichamelijke toestand, b. het onbewuste of c. een projectie van geestelijke krachten  (bovenbewustzijn) naar het onbewuste van het individu.

   We bezoeken elke nacht terwijl we slapen het dromenrijk, waar fantastische gebeurtenissen, wezens en transformaties heel gewoon zijn. Carl Jung beweerde dat we feitelijk 24 uur per dag dromen, maar dat onze hersenen alleen tijdens de slaap rustig genoeg zijn om zich ervan bewust te zijn. Als dat waar is, ondersteunt dat het idee dat het een van de functies van de slaap is ons bewust te laten worden van onze dromen en de verkregen inzichten in ons bewust leven te integreren.

    Mooie dromen willen we allemaal graag hebben. Helaas hebben veel kinderen en volwassenen vaak dromen die ze niet begrijpen of die zich telkens weer herhalen. Soms zijn het leuke dromen, maar vaak zijn ze heel beangstigend.

     Ik kan je helpen met het duiden van je dromen, dus uitleggen wat ze zouden kunnen betekenen. We bespreken dat samen, uiteindelijk zullen we voelen en weten wat de droom jou wil vertellen.

     Je kunt natuurlijk ook een uur consult bij mij boeken indien je liever geen crystal healing of reiki wil doen maar wel behoefte hebt aan informatie, hulp en/of ondersteuning. Een uur consult kost € 50,00.

      Prijzen:
      € 75,00 crystal healing, consult van 1,5 uur, 16 jaar en ouder
      € 50,00 crystal healing, consult van 1 uur, kinderen tot 16 jaar

      Yvonne, praktijk voor Heelwording
      Yvonne. M. Victoor-Stapels
      Let op: de praktijk is per 15-07-17 verhuisd van Houten naar:
      Bacchus 4
      3962 LM WIJK BIJ DUURSTEDE
      Provincie Utrecht
      Tel. 0343 44 74 78
      Mob. 06-26036891