Contact
Contactformulier
  1. (verplicht)
  2. (geldig e-mailadres verplicht)
  3. (verplicht)
 

Uitleg 5 natuurgeneeskudige principes

In mijn praktijk kunt u terecht voor een natuurgeneeskundige behandeling, die gericht is op heelwording, zowel geestelijk als lichamelijk. Iedere natuurgeneeskundige therapeut van de BATC is opgeleid om altijd te werken met behulp van de 5 natuurgeneeskundige principes, namelijk:

Energie:
Het geven van energetische vormen van hulp: zonder aanvullende energie is er geen mogelijkheid tot herstel.

Prikkeloverdracht:
Het herstellen van meridianen en zenuwbanen alsmede hun functies naar alle lichaamsdelen, het opheffen van blokkades in het lichaam.

Drainage en ontgifting:

Het opheffen of verminderen van geestelijke en/of stoffelijke toxische belastingen.

Voeding:
Voedingsadviezen en/of voedingssupplementen zijn belangrijk om je bewust te maken wat eventueel goed voor je is, zowel op fysiek als op zielsniveau.

Levenshouding en het onbewust ziekmakende levenspatroon:
Het juiste inzicht op het juiste moment bepaalt de kortste weg naar heling. Het doel is het zelfgenezend vermogen van het lichaam te activeren en vervolgens leren weer heel te zijn in jezelf.

Het klinkt misschien ingewikkeld maar tijdens de behandeling combineer ik diverse werkvormen om zodoende al de 5 natuurgeneeskundige principes volledig tot zijn recht te laten komen. Ook zal ik u dan alles duidelijk uitleggen. Voor meer informatie over de werkvormen verwijs ik u naar de diverse pagina’s van deze site.

Yvonne, praktijk voor Heelwording
Yvonne. M. Victoor-Stapels
Let op: de praktijk is per 15-07-17 verhuisd van Houten naar:
Bacchus 4
3962 LM WIJK BIJ DUURSTEDE
Provincie Utrecht
Tel. 0343 44 74 78
Mob. 06-26036891