Contact
Contactformulier
  1. (verplicht)
  2. (geldig e-mailadres verplicht)
  3. (verplicht)
 

Ontspanningsoefeningen

Ontspannen, zowel geestelijk als lichamelijk is nodig om uw energie weer op te bouwen. Het kost heel veel energie om spanning in je lichaam of geest vast te houden, daarom ben je ook vaak erg moe als er veel spanningsvelden om je heen zijn. Je wordt letterlijk leeg getrokken.

Wanneer je een crystal healing bij mij krijgt, is het belangrijk dat je je kunt ontspannen. Door de ontspanning is het dan makkelijker voor mij om spanning af te voeren en blokkades op te heffen. Daarna kan er energie worden aangevoerd en opgenomen en kan het lichaam zijn zelfgenezend vermogen activeren.

Tijdens een crystal healing kan er veel spanning of verdriet loskomen en kun je gaan hyperventileren of een ademhaling hebben die je spanning zelfs verhoogd. Tijdens de behandeling zal er altijd op worden gelet of je  goed en ontspannen kunt ademen. Wanneer dit niet lukt zullen we oefeningen doen tijdens de behandeling (die ook thuis kunnen worden gebruikt) opdat je volledig kunt ontspannen. Door het beoefenen van yoga heb ik diverse technieken geleerd die eenvoudig zijn toe te passen, zowel in de praktijk als thuis.

Je kunt natuurlijk ook een uur consult bij mij boeken indien je liever geen crystal healing of reiki wil doen maar wel behoefte hebt aan informatie, hulp en/of ondersteuning. Een uur consult kost € 50,00.

Ontspannen, zowel geestelijk als lichamelijk is nodig om je energie weer op te bouwen.

Prijzen:
€ 75,00 crystal healing, consult van 1,5 uur, 16 jaar en ouder
€ 50,00 crystal healing, consult van 1 uur, kinderen tot 16 jaar

Yvonne, praktijk voor Heelwording
Yvonne. M. Victoor-Stapels
Let op: de praktijk is per 15-07-17 verhuisd naar:
Bacchus 4
3962 LM WIJK BIJ DUURSTEDE
Provincie Utrecht
Tel. 0343 44 74 78
Mob. 06-26036891