Contact
Contactformulier
  1. (verplicht)
  2. (geldig e-mailadres verplicht)
  3. (verplicht)
 

Reiki inwijding

Reiki Master:

Sinds het jaar 2000 ben ik actief als Reiki Master in de regio Utrecht en heb al vele inwijdingen mogen verzorgen. Ik heb er bewust voor gekozen om de kennis van Reiki door te geven door middel van het geven van een Reiki inwijding, het uitleggen van het proces en het begeleiden van mijn Reiki. Het mooie van Reiki is dat iedereen het kan leren, je hoeft er niet paranormaal voor te zijn.

Het is een van mijn levensdoelen om mijn Reiki-leerlingen te leren om goede behandelingen te geven en ontvangen. maar vooral om te ervaren wat het betekent om Reiki een deel van je wezen te laten zijn.

Bovendien adviseer ik regelmatig mijn cliënten om Reiki te leren opdat zij zichzelf kunnen behandelen. Hierdoor krijgen ze meer energie, blijven ze emotioneel beter in balans en zijn ze goed geaard. Lichamelijke- en psychische klachten kunnen dan sterk verminderen. Door het leren van Reiki kun je als mens enorm groeien, bewuster en gezonder worden.

Wat is Reiki:

Reiki is afgeleid van de Japanse woorden Rei (universeel) en Ki (energie). Als healing methode is het zeer effectief; een van de kenmerken van Reiki energie is de diep doordringende genezende warmte. Tijdens de inwijding worden door de Reiki Master geblokkeerde energiebanen geopend en word je door middel van de Reiki-symbolen aangesloten op de bron van Universele Levenskracht.

De essentie van Reiki is Universele Liefde en het doel van de inwijding is om door verhoging van je trillingsniveau jezelf te genezen, je spirituele groei te versnellen, in contact te komen met je Zelf en meer eenheid te ervaren alsmede een dienend kanaal te kunnen zijn in het genezen van anderen.

Informatie m.b.t. de Reiki inwijding I, II en Master:

Regelmatig word er door mij een inwijding verzorgd, deze komt overeen met de inwijding die ik heb mogen ontvangen van mijn Reiki-master Lenny Sprong alsmede met het systeem van Diane Stein, beschreven in haar boek ‘De Kern van Reiki’. Het proces van inwijding of initiatie maakt Reiki verschillend van alle andere vormen van genezing door handoplegging of aanraken. De inwijding is geen behandeling, maar creëert de behandelaar.

Er wordt van een ieder verwacht dat hij/zij de lesstof uit het boek De kern van Reiki van Diane Stein heeft bestudeerd. Doordat de lesstof reeds vooraf eigen kan worden gemaakt is het mogelijk om alle inwijdingen in een dag te doen.

Inschrijflijst:

Ik hanteer een inschrijflijst; wanneer er 4 aanmeldingen binnen zijn kan de inwijding doorgang vinden. Deze vindt altijd op zaterdag plaats van 9.30 tot 17.00 uur.

Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om me te bellen, ik zal je graag meer informatie verstrekken!

Je kunt je aanmelden via contact@yvonnelichtbrenger.nl of telefonisch 06 26036891.

Prijzen per 01-01-18:Reiki geven

Omdat ik overtuigd ben dat iedereen Reiki moet kunnen leren heb ik er voor gekozen de prijzen zo laag mogelijk te houden:
€ 170,- Reiki I inwijding
€ 195,- Reiki II inwijding
€ 220,- Reiki III / Master inwijding

Deze prijzen zijn inclusief koffie/thee, lunch, lesboekje en certificaat.

Yvonne, praktijk voor Heelwording
Yvonne. M. Victoor-Stapels
Let op: de praktijk is per 15-07-17 verhuisd van Houten naar:
Bacchus 4
3962 LM WIJK BIJ DUURSTEDE
Provincie Utrecht
Tel. 0343 44 74 78
Mob. 06-26036891