Contact
Contactformulier
  1. (verplicht)
  2. (geldig e-mailadres verplicht)
  3. (verplicht)
 

Relatie- en huwelijksproblemen

Tijdens een crystal healing kan alles worden besproken, dus ook relatie- en huwelijksproblemen. Vaak ben je al jaren bezig om de relatie in stand te houden, terwijl je niet gelukkig meer bent. Door deze stress kun je ziek worden of overspannen raken.

Een scheiding is definitief, geeft veel verdriet en problemen, zowel voor jezelf als voor de overige familieleden. Echter, zolang je nog een sprankje liefde voor die ander in je hebt, is er kans op herstel en de mogelijkheid om de relatie te verbeteren en uiteindelijk jezelf te genezen.

Tijdens een crystal healings werken wij aan je emotionele- en lichamelijke balans, hierdoor kun je weer energie en levensvreugde opbouwen. Mensen reageren op elkaars energie.

Wanneer jij rustig wordt en geen prikkels meer uitzendt zal je omgeving ook tot rust kunnen komen. Eerst dan kun je werkelijk rustig naar je relatie kijken en proberen het contact te verbeteren.

Je kunt natuurlijk ook een uur consult bij mij boeken indien je liever geen crystal healing of reiki wil doen maar wel behoefte hebt aan informatie, hulp en/of ondersteuning. Een uur consult kost € 53,00.

Prijzen per 01-01-18:
€ 100,00 intake + crystal healing, consult van 2 uur
€ 80,00 crystal healing, consult van 1,5 uur
€ 53,00 consult van 1 uur

Yvonne, praktijk voor Heelwording
Yvonne. M. Victoor-Stapels
Let op: de praktijk is per 15-07-17 verhuisd van Houten naar:
Bacchus 4
3962 LM WIJK BIJ DUURSTEDE
Provincie Utrecht
Tel. 0343 44 74 78
Mob. 06-26036891