Contact
Contactformulier
  1. (verplicht)
  2. (geldig e-mailadres verplicht)
  3. (verplicht)
 

Spiritualiteit

Vragen over leven na de dood en spiritualiteit:

Tijdens de crystal healing is er – indien gewenst – natuurlijk altijd aandacht voor spiritualiteit en religie. Het zijn enorme krachtbronnen die krachtig en liefdevol door je leven heen kunnen werken.

Je kunt altijd vrijuit spreken over angst voor- of voorbereiding op sterven, leven na dit leven, het zien van engelen. Ook een bijna-doodervaring kan je leven drastisch veranderen; vaak is het moeilijk daar over te praten terwijl dat juist zo belangrijk voor je is.

Je zult merken dat het heilzaam en bevrijdend is om je hierover uit te kunnen spreken, deze gesprekken zijn juist enorm belangrijk om je te helpen in een moeilijke periode of om inzicht te verkrijgen.

Voor mij zijn dit soort gesprekken heel normaal. Tijdens mijn werk word ik geholpen en geadviseerd door engelen en/of gidsen, sterker nog, zij hebben mij geholpen om mezelf te ontwikkelen tot een mens dat andere mensen kan helpen om inzichten en troost te verkrijgen.

Je kunt natuurlijk ook een uur consult bij mij boeken indien je liever geen crystal healing of reiki wil doen maar wel behoefte hebt aan informatie, hulp en/of ondersteuning. Een uur consult kost € 50,00.

Prijzen:
€ 75,00 crystal healing, consult van 1,5 uur, 16 jaar en ouder
€ 50,00 crystal healing, consult van 1 uur, kinderen tot 16 jaar

Yvonne, praktijk voor Heelwording
Yvonne. M. Victoor-Stapels
Let op: de praktijk is per 15-07-17 verhuisd van Houten naar:
Bacchus 4
3962 LM WIJK BIJ DUURSTEDE
Provincie Utrecht
Tel. 0343 44 74 78
Mob. 06-26036891