Contact
Contactformulier
  1. (verplicht)
  2. (geldig e-mailadres verplicht)
  3. (verplicht)
 

Tarot

Na het volgen van de 2 jarige beroepsopleiding tot Tarotist van het S.U.W. te Nijmegen (thans Jungiaans Instituut), heb ik mijn ervaring opgedaan door het werken op paranormale beurzen en het geven van vele tarot cursussen en consulten binnen mijn praktijk.

De tarot is een eeuwenoud kaartspel met 78 speelkaarten dat al bekend is in Europa vanaf de dertiende eeuw na Christus. Door het leggen van de kaarten gericht op een vraag of een probleem kun je via de kaarten inzicht krijgen in je vraag of een probleem en een manier aangereikt krijgen om er beter mee om te gaan. In de kaarten ligt altijd een zekere toekomstverwachting, maar het is goed om je te realiseren dat je zelf in het heden je toekomst maakt en dat de toekomst altijd aan veranderingen onderhevig is.

Mijn ervaring is dat een tarot consult een sterk therapeutisch hupmiddel kan zijn om verder te kunnen gaan in je leven. De archetypische afbeeldingen maken dat je de informatie die op tafel ligt goed kunt begrijpen en onthouden.

De tarotkaarten zijn tevens een geweldig hulpmiddel om kennis die bij ieder van ons in het onderbewustzijn aanwezig is naar boven te halen. De tarot wordt je aangereikt voor raad, troost en bevestiging, we noemen de tarot niet voor niets de spiegel van de ziel. Gun je zelf eens een kijkje in deze spiegel, ik kijk graag met je mee.

Aangezien ik tevens een medium ben, zijn de tarotkaarten voor mij persoonlijk een geweldig hulpmiddel om datgene dat ik door krijg – indien nodig – zichtbaar te maken aan mijn cliënt door het tonen van de kaarten waardoor het beter te begrijpen en te onthouden is. Ik gebruik diverse tarot decks, maar meestal de Rider kaarten omdat deze het meest toegankelijk zijn voor mijn clienten.

Medium / Reading

Medium / Reading

Ik ben een medium dat vooral helderwetend en heldervoelend is. Mijn persoonlijke ontwikkeling in de loop der jaren heeft gemaakt dat ik tevens in staat ben om contact te maken met overleden personen en daarvoor boodschappen mag doorgeven. Een dergelijk consult wordt ook wel een reading genoemd. Het is belangrijk te weten dat een contact nooit afgedwongen kan worden maar dat degenen waar wij contact mee willen maken, dat zelf wil en daartoe ook toe in staat is.

Ook is het mogelijk om een reading te krijgen waar ik contact met je gids maak en vraag of hij een boodschap voor je heeft, zowel schriftelijk als mondeling.

Ik heb geen voorwerpen nodig om dit contact te maken, want men meldt zich vrijwel altijd zelf. Wel is het belangrijk te weten dat ik bij deze readings altijd om bescherming vraag om zodoende de juiste energie aan te trekken. Medium zijn is liefde werk, ik ben heel erg blij dat ik hier veel mensen mee kan helpen.
Prijs:
€ 50,00 consult van 1 uur

Yvonne, praktijk voor Heelwording
Yvonne. M. Victoor-Stapels
Let op: de praktijk is per 15-07-17 verhuisd van Houten naar:
Bacchus 4
3962 LM WIJK BIJ DUURSTEDE
Provincie Utrecht
Tel. 0343 44 74 78
Mob. 06-26036891