Contact
Contactformulier
  1. (verplicht)
  2. (geldig e-mailadres verplicht)
  3. (verplicht)
 

Ernstig zieke cliënten

Wanneer je ernstig ziek bent onderga je een heftig rouwproces, je lichaam laat je in de steek, je voelt je verloren en vaak alleen, alles is onzeker geworden, vaak ben je verdrietig, boos of angstig.
Crystal healing kan je tijdens dit proces ondersteunen. Hierdoor kom je beter in balans en in je kracht, je krijgt aandacht en troost en kunt vrij uit spreken over hetgeen je je zorgen maakt. Je wordt bewuster van je proces, er ontstaat rust en inzicht, hierdoor wordt de ziekte en alles daar mee samen hangt beter te dragen.

Natuurlijk hoop ik dat iedereen beter wordt, helaas is dat niet voor iedereen weggelegd. Tijdens de crystal healing kan ik je emotionele en/of spirituele ondersteuning aanbieden. Het spreken over het daadwerkelijk sterven en het loslaten van het leven is vaak heel pijnlijk en kan veel angst en verdriet geven. Soms is het moeilijk om dit met je geliefden te delen, dan kan het helpen om met mij hier over te praten; hierdoor kun je jezelf rustiger voorbereiden en eventueel de rust en kracht vinden om dit met je familie te bespreken.

Je kunt natuurlijk ook een uur consult bij mij boeken indien je liever geen crystal healing of reiki wil doen maar wel behoefte hebt aan informatie, hulp en/of ondersteuning. Een uur consult kost € 53,00.

Prijzen per 01-01-18:
€ 100,00 intake + crystal healing, consult van 2 uur, 16 jaar en ouder
€ 80,00 crystal healing, consult van 1,5 uur, 16 jaar en ouder
€ 80,00 intake + crystal healing, consult van 1,5 uur, kinderen tot 16 jaar
€ 53,00 crystal healing, consult van 1 uur, kinderen tot 16 jaar

Yvonne, praktijk voor Heelwording
Yvonne. M. Victoor-Stapels
Let op: de praktijk is per 15-07-17 verhuisd van Houten naar:
Bacchus 4
3962 LM WIJK BIJ DUURSTEDE
Provincie Utrecht
Tel. 0343 44 74 78
Mob. 06-26036891