Contact
Contactformulier
  1. (verplicht)
  2. (geldig e-mailadres verplicht)
  3. (verplicht)
 

Kinderen en rouwprocessen

Het wordt onderschat hoe moeilijk kinderen het hebben als er rouw om hen heen is; ook zij zijn in de rouw, ook zij hebben een geliefde verloren. Vaak nemen zij de pijn van hun omgeving in zich op en kunnen zich niet uiten op een manier die de volwassene begrijpt. Hierdoor kan het kind behoorlijk van slag raken en in een isolement geraken om uiteindelijk psychisch en/of lichamelijk ziek te worden.

Een crystal healing is voor kinderen een goede mogelijkheid om weer de balans te hervinden. Zij vinden een crystal healing altijd heel leuk om te doen en reageren er goed op. Een andere optie is het geven van Dr. Bach bloesem remedies aan zowel moeder/vader en kind waardoor het kind geholpen wordt zich weer goed te voelen.

Doordat er tijdens een consult over het verdriet wordt gesproken, kan het kind deze informatie horen en begrijpen dat ze niet alleen zijn maar ook dat zij niet de pijn van anderen hoeven te dragen.

Je kunt natuurlijk ook een uur consult bij mij boeken indien je liever geen crystal healing of reiki wil doen maar wel behoefte hebt aan informatie, hulp en/of ondersteuning. Een uur consult kost € 50,00.

Prijs:
€ 50,00 crystal healing of Bach bloesem consult van 1 uur voor kinderen tot 16 jaar

Yvonne, praktijk voor Heelwording
Yvonne. M. Victoor-Stapels
Let op: de praktijk is per 15-07-17 verhuisd van Houten naar:
Bacchus 4
3962 LM WIJK BIJ DUURSTEDE
Provincie Utrecht
Tel. 0343 44 74 78
Mob. 06-26036891