Contact
Contactformulier
  1. (verplicht)
  2. (geldig e-mailadres verplicht)
  3. (verplicht)
 

Rouwprocessen door overlijden

Een overlijden van een geliefd persoon en de daarop volgende rouw heeft altijd veel impact, je kunt volledig van slag raken, je letterlijk niet meer van de wereld voelen, wazig en in de war. Door zo snel mogelijk een crystal healing te ontvangen word je letterlijk weer geaard en kun je de periode volgend op een overlijden, bewuster mee maken. De crystal healing is dan een soort eerste hulp behandeling.

Als je uit balans blijft of niet of nauwelijks kunt omgaan met het verlies, kun je hulp en ondersteuning nodig hebben tijdens dit proces. Door het hebben van gesprekken gericht op de rouwverwerking tijdens het ontvangen van crystal healings word je getroost en de pijn draaglijker gemaakt, je komt weer in balans en tot rust. Vervolgens mag je leren om te gaan met het afscheid en inzien dat je verder mag en kunt met je leven.

Je kunt natuurlijk ook een uur consult bij mij boeken indien je liever geen crystal healing of reiki wil doen maar wel behoefte hebt aan informatie, hulp en/of ondersteuning. Een uur consult kost € 50,00.

Prijzen:
€ 75,00 crystal healing, consult van 1,5 uur, 16 jaar en ouder
€ 50,00 crystal healing, consult van 1 uur, kinderen tot 16 jaar

Yvonne, praktijk voor Heelwording
Yvonne. M. Victoor-Stapels
Let op: de praktijk is per 15-07-17 verhuisd van Houten naar:
Bacchus 4
3962 LM WIJK BIJ DUURSTEDE
Provincie Utrecht
Tel. 0343 44 74 78
Mob. 06-26036891